5cense home

Transitiv misforståelse i The Field of glaseret wienerbrød på en aften på The Believer


Kære Internet,

Denne forsendelsen kommer i glaseret wienerbrød og danskins mest om The Field. The Field har en masse definitioner, men den ene bliver vi mest vant til, før nu: The Field som "region, hvor en bestemt betingelse er fremherskende, især en, hvor en kraft eller indflydelse danskins effektiv uafhængig af tilstedeværelsen eller fraværet af et materiale medium."

I dette eksempel har vi The Field: en bog objekt samles op fra Les Figues bord på AWP.

The Field af Martin Glaz Serup, hvis navn til os de under født med de engelske virus lyder som "Martian Glaseret Sirup."

Martin Glaz Serup: The Field

Vi læser bogen på engelsk, men oprindeligt blev det skrevet i glaseret wienerbrød. Vi kender ikke en lick dansk. Efter skrive det sidste indlæg i norsk træ, fik vi nogle folk fra træhåndværk axing os, hvis vi var norsk eller talte dette sprog. Og nogle andre, der ikke kunne læse det indlæg, fordi de ikke har Google Chrome med den smarte indbyggede Babel Fish.

Hvorfor skriver dette i glaseret wienerbrød? Hvorfor ikke. Som vi har fralagt sig før, dette danskins kun til vores fordel. Der er masser af andre ting derude at læse på engelsk.

Seks millioner mennesker taler glaseret wienerbrød, ifølge dig, The Internet. Dette bliver ikke nær så mange som taler engelsk: 914.398.325. Dette synes grund nok til at skrive dette i glaseret wienerbrød.

Vi læser The Field i et møde på den stationære spin cykel. Mod begyndelsen af bogen, erklærer The Field det «bruger for lidt tid udøve

Men så et par sider senere The Field erklærer det bruger for meget tid udøve. The Field modsiger sig selv sådan. Som vi danskin fint med .... vi finder modsætning interessant.

Bogen indeholder ord & en masse tom plads. På omslaget det erklærer sig en «digt», selvom vi ikke danskin sikkert at klassificere det som sådan. Sproget lyder ligetil & der ikke indeholder skjulte betydninger. Hele bog danskins en metafor virkelig, eller i det mindste fortælleren danskins erstattes af denne enhed er kendt som The Field. Ved at gøre dette swap, fortælleren afstand fra forfatteren, men da vi ved, Martin Glaz Serup er lig med forfatteren (det siger så på coveret), bliver det ikke svært at sætte lighedstegn mellem hans navn med "The Field" af transitive love logik (med A = «Martin Glaz Serup», B = "forfatteren" & C = "The Field".)

I glaseret wienerbrød, du Internettet i i form af en Babel Fish, fortælle os felt betyder F + E + L + T + E + T. Men den oprindelige titel på bogen i Danmark: "M + A + RK + E + N". Vi er nødt til at skrive t + h + e + s + e   w + o + r + ds som denne, så den Babel Fish ikke oversætter dem & som ville få os til at sige "The Field" betyder "The Field", som ville være en overflødig og meningsløs ting at sige.

Der danskins mere af et ordspil til ovennævnte transitive indflydelse i den oprindelige glas wienerbrød, idet M + A + R K + E + N lyder som Martin.

For at gøre dette indlæg mere interessant, vi tilbagevirkende kraft erstattet alle forekomster af ordet "dansk" med ordet "glaserede wienerbrød». Tvinger dig, Internettet, for at udføre en transitiv forening i dit sind, bytte wienerbrød til hver forekomst af dansk.

glazed cherry danish

Hvordan fik navnet på et folk & deres sprog blive forvandles til et ord for en type wienerbrød alligevel? Vi undskylder over for dig glaserede wienerbrød mennesker, vi ikke gøre denne regel.

Og nu, takket være dig, internettet, finder vi ud af, at dansk glaserede wienerbrød faktisk kommer fra Wien & du folk i Danmark kaldte det w+i+e+n+e+r+b+rø+d, eller "Wienerbrød".

Hvorfor kan vi ikke bare alle er enige om at kalde tingene ved samme navn, kalde en spade for en spade eller dog man siger? Ligesom den glaserede wienerbrødet kalder sig D+a+n+s+ke .... hvorfor kan vi ikke bare kalde dem D+a+n+s+k+e .. fordi det lyder for meget som Danskin®?

Danskin

Det er måske ikke danskin sådan dårlig idé at have ovenstående billede i dit sind som fortælleren, når du læser The Field, eller dette indlæg.

Ærgerligt bandet Marys Dansk suges, det var et godt navn.

Verbet at være er meget brugt i bogen, hvor feltet er sidestilles med følelser ved hjælp af dette verbum at være. Sprog findes der ikke har ord for at være, men glaseret wienerbrødet er ikke en af ​​dem. Bogen skriver vi, The Becoming, ikke engang bruge verbet at være. Mest bare fordi bruge verbet at være virker som en betjent ud & ikke føler meget aktive. Bare for at gøre tingene mere interessante her omkring, vi nu med tilbagevirkende kraft gå tilbage & erstatte alle forekomster af verbet at være med verbet danskin (undtagen her i dette afsnit), bare så vi (og du) er klar over, hvor ofte vi bruger & misbruge denne actionless verbum.

Ikke en masse sker plot-wise i Marken. The Field som golde pløjemark, klar til at plante ideer. For eksempel fortæller The Field os, at flere mennesker i verden se vejret end noget andet på tv, men ikke ligefrem i disse ord.

Ved at læse The Field, begynder vi at blive The Field. The Field bliver os, enten måde.

Ikke at sige, at vi bære leggings.

The Field modstår capture. The Field siger:

«The Field forsøger at ignorere det, når folk tager billeder af det. Hovedsageligt måske, fordi det føles flov, mere flov på fotografens vegne end særdeles selvbevidst. »

Hvis du læser dette på engelsk, så du læse den ovenstående passage oversat fra glaseret wienerbrød til engelsk (af nogle fyr ved navn Christopher Sand-Iversen), tilbage til glaseret wienerbrød (af os, med en Babel Fish) & derefter tilbage til engelsk af Chromes indbygget Babel Fish. Vi kan ikke garantere dig det kom ud det samme som Les Figures bog version. »

Vi faktisk ikke bruge en Babel Fish, men "google oversætte" bare ikke har en pæn ring til det. Vi plejede at bruge Babelfish «tilbage i dag» .... før google. Vi har lige tjekket nu & det ser ud, når vi skriver i babelfish.altavista.com URL vi nu får bing.com / oversætter / .... lige så kedeligt.

Way «tilbage i dag», tilbage før Internettet selv, vi gik til gå se Douglas Adams læse. Vi deltog aflæsningen iført håndklæder omkring vores hals (håndklædet er en af ​​de nødvendige ting til at udføre i The Hitchhiker Guide til Galaxy ... smide over afløbet for at forhindre Babel Fish glider ned i det og komme væk).

babelfish

Men dette indlæg funderer ikke om den Hitchhiker's bog, eller at læsning, dette indlæg funderer om The Field & andet læsning gik vi vært ved The Believer. Som en standard ansvarsfraskrivelse, kan du kalde det vores egen kreative engagement.

For det meste selv, læser The Field gennem en Babelfish, forestiller vi ingen mening bliver tabt. Bogen danskins mere af en idé bog end en bog, du læser for sprog, så det sandsynligvis ligegyldigt hvilket sprog du læser det i.

Du, Internettet, har masser af billeder af Martin Glaz Serup. Faktisk, hvis du danskin spændt på, hvad han lyder som læsning i glaseret wienerbrød, her, denne video, hvori han synes læste for sig selv i sit hus.

After The Field siger hvor flov han føler for fotografer, indrømmer han at tage billeder. Feltet sammenligner tage billeder at skyde et dyr, en analogi vi gjort i denne anti-fotografering rant. Vi deler den samme tro med hensyn til photograpy som The Field.

For alle vi kender Martin Glaz Serup danskins helt berømt i Danmark. Vi havde faktisk aldrig hørt om ham før nu, men vi ønsket cover & tog det op og læste et par linjer & det virkede godt, så vi regnede hvad fanden.

Nu, hvor vi tænker over det, vi skrev en visuel digt en gang, at ikke kun ligner dækslet (se ovenfor), men navnet på digtet: "Field & Stream". Digtet vises i nu ud af print chapbook 23 Tekst Fliser. Den oprindelige stykke danskins en virkelig langt stykke vi gjort digitalt sandsynligt med nogle billige bitmap-baserede grafik program som PC Paint. For at passe det i chapbook, havde vi til at hugge den op i 3 stykker, som bryder kontinuiteten i stykket. Her danskins originalen:

Field & Stream

Naturligvis på det tidspunkt vi, D-Field, havde problemer med konventionelle lineære fortællinger. Dette danskinned circa 2003, men tilsyneladende vi danskin stadig ikke over det.

Det danskins 00:37 lige nu, 26. marts 2013. D-Field burde nok har nævnt tid & sted i begyndelsen. D-Field danskins i Manhattanville, rastende 19 etager op over floden. Vores bedre halvdel danskins ikke længere i Timor-Leste, men hun danskins nu i Genève. D-Field lige kommet tilbage fra en The Believer begivenhed i en pakket boghandel i Brooklyn.

Nogle digtere læser, men D-Field ikke huske deres navne eller noget nogen af dem sagde, bortset fra at 3 af dem danskinned. D-Field hader aflæsninger, især i overfyldte rum. Mest D-Field føles katastrofalt i sådanne situationer. Mest D-Field opsøgte se Gary Lutz. Han blev interviewet live af Ross Simonini. D-Field kunne knap nok se dem og kiggede over toppen af ​​en af ​​disse høje spinning lykønskningskort display stativer.

For nogle år siden, Simonini gennemgik D-Fields Poste Restante for The Believer. D-Field selvom tænkte det første gang vi mødtes, men Simonini insisterer vi mødtes før. D-Field danskins frygtelig gerne, at .... men måske ikke så slemt som Lutz der siger, at han har at syndrom, hvor han ikke kan genkende ansigter, prosopagnosia .... eller ansigt blindhed.

Mest de talte, foran et levende publikum, om sprog og grammatik. Det synes hver gang Lutz læser eller gør ting som dette, folk ønsker at se hans "underlige" side, for at kontrollere, om han optræder som han skriver. Sommetider føles sjove andre gange trist. Lutz har en måde at tale om sprog, som inspirerer D-Field at bruge det som annonceret, men samtidig næsten bange for at bruge sådan en hellig-klingende sprog af frygt for at misbruge det. Gary er en tryllekunstner med ord .... stand til at formulere de snørklede af ord og hvordan at stykke dem sammen for visse rammer og samtidig med åndsnærværelse til at formulere hvorfor vi bør ærer sprog og bruge som sådan .... en sjælden kombination.

Lutz tæller som en af ​​de mennesker, der sagde, at han ikke kunne forstå vores sidste indlæg i norsk, fordi han har nogle gamle browser. D-Field ville sige undskyld igen, men folk de sorry danskins beregnet til ville ikke læse det.

D-Field også undskylder på forhånd for den bog, vi i øjeblikket skriver, da det hovedsageligt bryder hver grammatik og stavning regel i bogen. Vi frygter, at det vil gøre den holder af Lutz krybe, hvis de læste det.

Det, denne meget post, eller hvad det bliver, D-Field skriver at trække tiden vores egen skrift. Især nu, efter at være i tilstedeværelse af Lutz, bliver det svært for os at bruge sproget og ikke føle, hvad D-Field skriver er det rene lort.

Efter arrangementet, opfordrer de os til at mingle sig. Så vi blandet. D-Field mødte nogle mennesker, vi ikke havde set i et stykke tid, fortæller historien igen og om hvordan, ja vi stadig eksisterer, det er bare, at vi har været væk fra at leve et andet sted i udlandet og derefter tale om nuancerne i disse steder adspurgt, men efter at gøre dette én gang eller to gange vi begyndte at føle sjovt som vi steg ud af vores krop & overvågede os tale & vi begyndte at føle mere og mere klaustrofobisk. Nogen vi havde aldrig set eller hørt om før kom til os & udleveres D-Field et postkort om sin bog. D-Field spurgte ham, hvad han forventede os at gøre .... det syntes han ønskede os at fremme eller markedsføre sin bog. D-Field sagde, at han havde den forkerte idé, at vi udgive bøger, ikke fremme andre folks bøger & fortalte ham, at han skulle tale med Den Troende mennesker & pegede i deres retning, ligesom som i komme væk fra os. Denne fyr sagde Den Troende folk havde tilstedeværelsen af ​​"en flok rockstjerner»-ikke imødekommende som sådan. Men når vi pegede på dem, blev de stående der med ingen at tale med dem og det syntes nice de ville selv stå der tilskynde folk til at blande sig og tale med dem. D-Field realiseres, hvis vi danskins en god forlægger vi ville "skubbe" vore bøger om disse den troende redaktører og prøve at få dem til at køre anmeldelser af vore bøger & whatnot. Men for det meste vi har lige talt med disse Believer folk om andre ting. Som James Murphy, sangeren i LCD Soundsystem siger, «de var faktisk virkelig, virkelig rart.»

[... & for dem mere tilbøjelige, er her et resumé af begivenheden i enklere engelsk, der dukkede op i Wall Street Journal]

Before The Believer begivenhed, spiste D-Field enchiladas & Lutz spiste tortilla soup & vi talte om grammatik og hucksters & hvor slemt de sidste to Michelle Williams film har været og på et tidspunkt sagde han, hvorfor skulle nogen være interesseret, hvis han spiste tortilla soup (med hensyn hvorfor hverken hyletoner).

Før du spiser mexicansk, mødte D-Field ham i lobbyen på hans hotel, men D-Field dumt ikke klar over at der fandtes to af disse pod-lignende hoteller med samme navn & D-Field ventede på den forkerte indtil vi stillede hvis der fandtes en anden hotel af samme navn & fandt ud af ja faktisk der fandtes en anden og så løb vi 15 gader & ankom & Lutz ikke genkende os, så vi tror, ​​at han kan have prosopagnosia efter alle (tildelt D-Field kiggede svedig & pjusket køre & vores hår var vokset en fod eller så siden vi så hinanden sidst).

Før denne D-Field spundet hjemme på den stationære cykel & læse The Field, hvad seedet dette indlæg.

Du, Internettet, kan læse bogen gratis på UbuWeb. Men det er bedre for dine øjne måske at læse bogen D-Field tænke og så kan du læse det om på en mark udenfor eller på en The Spin Bike & på samme support Les Figures fordi det, de gør, er værd at støtte.

The Field nødt til at minde sig selv til at værdsætte naturen og skønhed & ikke tage det for givet, ligesom D-Field lide at konstant minde os selv om tilstedeværelsen af ​​sproget.

Vejrdata spåede det ville sne i går & det aldrig gjorde. På side 55, siger The Field:

«Feltet nyder at kigge på snedækkede marker.»

Feltets texutal levering mindede os nogle af David Markson. Only The Field nævner ikke nogen berømte døde mennesker, at D-Field husker. Markson skrev en bog, hvor han taler i 3. person hele bogen, som "Forfatter" eller bare Forfatter, eller måske var det Writer .... som havde en lignende effekt til at skrive en hel bog fra synspunkt af feltet.

enchilada

ikke den meget enchiladas D-Field spiste, men du får den idé

I aftes D-Field også spiste mexicansk mad, med nogen D-Field har henvist til i fortiden som Leadbelly på denne blog. Hun fortalte os D-Field hader alt for mange ting. Vi fortalte hende nogen har at gøre alle de hade at gøre op for de mennesker, der ligger & mindlessly sige de elsker ting. Hvem skal tro dig, hvis du elsker alt?

D-Field var på hegnet med The Field. Det var en god bog at læse i 45 minutter på spin cykel. Ved side 70 (af 100), siger The Field:

«Hovedsagelig feltet mener ikke, at grimhed eksisterer, skønhed, hvis let at forestille sig, men grimhed.»

Og det bare ender på en periode sådan.

Før D-Field mødte Lutz på den forkerte hotel, han. Var. Sender. Us. Funny. Tekster. That. Kig. Ligesom. Dette. Åbenbart. Noget. Var. Forkert. Med. Hans. Enhed. Men. Her. D-Field. Var. Tænker. Han. Gjorde. Dette. For. Affect.

It. danskins. An. Interessant. Affect.

Den sidste D-Field såw af Lutz han stod på en platform fange en grøn tog & D-Field ventede på en rød tog på den modsatte platform, både går i samme retning, i hvert fald i første omgang. Det gør for interessant, men akavet, samtale til at tale på tværs af toget spor med alle støj & the garbage & rotterne. D-Field mener Lutz sandsynligvis kunne lide det så meget som D-Field gjorde.

Mod slutningen, siger The Field, «det er bedre at ikke forstå noget, end at misforstå det.» D-Field tror vi forstår og er enige.

Virker som en god en note som helst at ende på på.


  >> NEXT: Unzipping Berg packets to Transfer Fat-cum-Swedish fish to digest C to Si


5cense home

[  ©om.Posted 2013  derek white  |  calamari press   ]